nieuwbouw boerderij eindhoven







vorig ontwerp | home | volgend ontwerp
als aanvulling op de indeling door de architect is een tweede gangzone in het ontwerp op de begane grond geÔntegreerd. hierdoor worden looplijnen aanzienlijk bekort en ontstaat midden in de woning een mooie zichtlijn over de hele lengte van het gebouw.
middenin speelt het grootste deel van het dagelijks leven zich af: koken, eten, ontspannen en tv kijken.
aan het ene uiteinde van de boerderij bevindt zich een grote officiŽle woonkamer met prachtig uitzicht over de omgeving, aan het andere is plaats voor bijkeuken, garderobe en computerkamer.
op de royale verdieping bevinden zich de ouderslaapkamer met badkamer, toilet en garderobe, twee kinderkamers met douche en toilet en een logeerkamer. de overloop dient tevens als speelruimte.