Sinds 1984
In dat jaar rondde ik mijn studies af aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam en het Harrington Institute of Interior Design in Chicago. Daarna ging ik aan de slag bij een architectenburo, in de projectinrichting en in de verlichtingsbranche.
Vanaf 2001 werk ik als zelfstandig interieurarchitect vanuit mijn studio in Naarden.
Ik richt mij op de particuliere Ťn de zakelijke markt en ontwerp interieurs van woonhuizen, kantoren en praktijkruimtes.

Met passie
Het leuke van mijn vak vind ik dat ik mensen op een andere manier naar hun huis of bedrijfspand kan laten kijken door verrassende ideeŽn aan te dragen. Dat betekent niet dat er altijd rigoureus verbouwd hoeft te worden. Met een kleine bouwkundige ingreep kan al een totaal andere beleving van een ruimte ontstaan en de bruikbaarheid sterk verbeteren.
Behalve aan de indeling en functionele aspecten van een ruimte besteed ik in mijn ontwerpen ook veel aandacht aan de vormgeving.
Het grootste compliment dat ik voor mijn werk kan krijgen is als de opdrachtgever na de oplevering zegt dat zijn interieur eindelijk klopt: er is rust ontstaan.
Volgens plan
Of het nu gaat om de inrichting van een bedrijfs-ruimte, een aanbouw aan een woonhuis, een nieuwe indeling voor een keuken of badkamer of een totaalproject in samenwerking met een bouwkundige, mijn uitgangspunt is altijd uw programma van eisen.
In een oriŽnterend gesprek probeer ik deze eisen zo helder mogelijk te definiŽren. Vervolgens maak ik een eerste schetsontwerp dat ik met u bespreek. Besluit u verder te gaan dan maak ik in overleg met u een definitief ontwerp. Daarna begeleid ik desgewenst de uitvoering en kan ik u adviseren over wand- en vloer-afwerking, meubilair, stoffering en verlichting.
| home |